Травень, 2019 рік
Залишки продуктів харчування на 2 травня 2019р.
по ДУ «НПЦ ЕНРХ НАМН України»
№ | Найменування | Залишки на початок місяця |
1 | Батон | 8,840 кг |
2 | Борошно | 32,510 кг |
3 | Буряк | 47,308 кг |
4 | Горох | 38,480 кг |
5 | Дріжджі | 0,449 кг |
6 | Картопля | 14,390 кг |
7 | Крупа перлова | 14,350 кг |
8 | Крупа вівсяна | 9,940 кг |
9 | Крупа гречана | 20,860 кг |
10 | Крупа манна | 2,620 кг |
11 | Крупа пшенична | 8,120 кг |
12 | Крупа рисова | 25,140 кг |
13 | Крупа ячмінна | 35,875 кг |
14 | Курица | 17,700 кг |
15 | Макаронні вироби | 0,720 кг |
16 | Масло вершкове | 4,312 кг |
17 | Морква | 33,410 кг |
18 | Олія | 35,669 л |
19 | Риба с/м | 17,720 кг |
20 | Сіль | 32,472 кг |
21 | Сухофрукти | 28,035 кг |
22 | Томатна паста | 8,604 кг |
23 | Хліб | 16,970 кг |
24 | Цибуля | 67,990 кг |
25 | Цукор | 60,520 кг |
26 | Чай | 0,888 кг |
27 | Яйце | 34 шт |
28 | Сардельки | 2,360 кг |