Home Відгуки наших пацієнтів

Відгуки наших пацієнтів

Інна Сімонок

14.07.2021

Безмежно вдячні Вам, Свиридюк Олег Євгенович, за проведену моєму батькові операцію 09.07.21 р. Ви професіонал своєї справи (операція тривала не довше 30 хвилин). Ви лікар з великої літери! Дякую Вам за те, що подарували нам віру в завтрашній день, дякую, що завжди відповідали на мої дзвінки (навіть у вихідні дні), дякую за надані Вами консультації щодо підготовки до операції та професіональний підхід (так як у батька цукровий діабет). Величезне Вам дякуємо! Хай Бог дає Вам здоров’я!

Шенкайдер Наталя

26.06.2021

Хочу висловити щиру подяку лікарю з золотими руками і добрим серцем Гудима Максиму Степановичу.
15.06.21 моєї мамі в інституті ім. Рамаданова дякуючи Максиму Степановичу, Щеглову Дмитру Вікторовичу , Оксана Іванівна Кравчик було проведене оперативне лікування, операція пройшла дуже добре. З лікарні маму виписали на 9-й день і почуває себе прекрасно. В цьому закладі працюють дійсно дуже гарні спеціалісти починаючи від нейрохірургів, анестезіологів і закінчуючи молодшим персоналом. Ще раз Велике дякуємо вам за нове повноцінне життя нашій мамі та бабусі, Ви найкращі.

Кучеренко Людмила ( Полтава)

24.06.2021

Щира дяка і низький уклін працівникам Центру за надію на повноцінне життя, подаровану моєму 80-річному батькові. Протягом останніх десяти років він мав діагноз «менінгіома лівої лобово-тім’ної долі», але на операцію погодився, коли настав парез правих кінцівок. Чесно кажучи, коли зверталася за допомогою у Центр, була налаштована на відмову: поважний вік пацієнта, задавнений діагноз, самозвернення.
Дуже велика подяка Гудиму Максиму Степановичу, який не тільки не відмовив, але й відповів на всі мої запитання в телефонному режимі, якнайшвидше запросив приїжджати і провів операцію в той же день, як ми приїхали.
Спасибі анастезіологу Павлу Семеновичу Слуцькому, який усю ніч після операції в реанімації контролював стан «веселого пацієнта» і на ранок лише з посмішкою згадував усі татові післяопераційні вибрики.
І не можу не згадати добрим словом Фариду Гусейнівну Рзаєву. Ця молода лікарка має просто якийсь неймовірний лікувальний ефект присутності! Усі пацієнти палати ставали здоровішими, коли вона зі своєю незмінною теплою посмішкою заходила до палати. Тато плакав, коли з нею прощався.
І найголовніше для мене: батько на другий день після операції СТАВ НА НОГУ, яка фактично пів року майже не діяла. Рука теж частково повернула свої функції, лікарі впевнені, що поступово дієздатність повернеться повністю.
Шановні працівники! Ваш Центр перевернув мою уяву про можливості сучасної української медицини! Здоров’я вам, бережіть себе, бо ви нам дуже потрібні!

Виктория Винница

21.06.2021

От всей души поздравляю с Днём медика врачей, которые перевернули моё представление о медицине и подарили жизнь.Ровно 4 года. Я живу, работаю, путешествую, воспитыааю детей…забыв о своей непростой операции. Спасибо, Максим Степанович Гудым и Андрей Владимирович Найда. Дай Бог Вам здоровья. Вы лучшие!!!!

Осипчук Валерий (Одесса)

19.06.2021

Огромное СПАСИБО нейрохирургу Гудым Максиму Степановичу, ассистировавшему доктору Рзаевой Фариде Гусейновне и всему медперсоналу центра эндоваскулярной хирургии за спасение моей жены Оксаны. В Одессе 10-го июня поставили диагноз коллоидная киста 3-го желудочка. На реанемобиле транспортировали в Киев, 11-го оперировали, сегодня 19-е и мы уже дома! Благодарю за успешно проведенную операцию, за спасенную жизнь и возвращение к полноценной жизни. Это врачи профессионалы, врачи от бога, виртуозы своего дела. Побольше бы таких людей и мир станет лучше и счастливее! Здоровья Вам, Вашим родным и близким, удачи и процветания!

Ольга Карпунина

19.06.2021

Хочу поздравить с замечательным профессиональным праздником весь коллектив Центра!
В то время, когда теряешь надежду на выздоровление, вы возвращаете людям возможность продолжать жить. Пережив много проблем со здоровьем начинаешь особенно ценить тех, кто приходит на помощь.
Желаю всему коллективу здоровья, удачи во всем, процветания и развития.
Желаю, чтобы наше государство поддержало ваш коллектив и всю нашу медицину, содействовало вашему развитию и благополучию, обеспечивала достойную жизнь каждому.
Спасибо вам огромное за работу.

Данилейченко Антонина

17.06.2021

Здравствуйте! Меня зовут Антонина.
Я хочу выразить огромную благодарность докторам и всему медперсоналу центра эндоваскулярной нейрохирургии
за спасение моего мужа Виталия! А именно КОВАЛЕНКО Александру Петровичу и ЩЕГЛОВУ Дмитрию Викторовичу!!!
Спасибо огромное за успешно проведенную операцию 03.06.2021г. (диагноз: мешковидная аневризма супраклиноидного отдела ВСА справа с признаками ее разрыва – субарахноидального кровоизлияния с обеих сторон.)
Хочу отметить,что весь персонал центра очень внимательный и обходительный, каждый выполняет свою работу с любовью и уважением!
И ещё раз хочется сказать спасибо Коваленко Александру Петровичу, за его добрую душу и невероятно большое сердце!
Спасибо, что вы спасаете жизни людей!!!

Иванова Надежда

16.06.2021

Хочу выразить искреннюю благодарность нейрохирургу Гудым Максиму Степановичу и анестезиологу Чабанович Надежде Богдановне за удачно проведенную операцию по удалению вестибулярной шванномы, которая была сделана мне 31 марта 2021 года.
Мне 49 лет. В феврале 2021 года записалась на консультацию к неврологу, т.к. было онемение правой половины лица. Была направлена на МРТ головного мозга. Предварительный диагноз – невринома и рекомендация обратиться к нейрохирургу. По воле случая, узнала за Научно-практический центр эндоваскулярной нейроренгенохирургии в г. Киеве, который возглавляет Щеглов Дмитрий Викторович. После нескольких консультаций онлайн было принято мною решение делать операцию только в центре. На операцию шла с уверенностью, что все будет хорошо.
Высокий профессионализм Гудыма Максима Степановича помог мне вернуться к полноценной жизни. Здоровья Вам и Вашим родным.
Рекомендую всем, кто столкнулся с такой проблемой, обращаться к специалистам этого Центра.

Журавська Наталія

14.06.2021

Величезна подяка лікарям центру та чудовому спеціалісту лікарю від бога Свиридюку Олегу Євгеновичу, який врятував мого чоловіка 12.04 2021р .Була успішно проведена операція, за що ми вам дуже вдячні? за вашу нелегку працю, здоров’я вам на довгі роки.

Сім’я Журавських.

Оля

31.05.2021

Хочу подякувати за врятоване моє життя, за можливість насолоджуватися навколишнім світом, ЛІКАРЯМ-ПРОФЕСІОНАЛАМ! Свиридюку Олегу Євгеновичу, Щеглову Дмитру Вікторовичу та Гудиму Максиму Степановичу за Вашу небайдужість за те, що не стоїте осторонь проблем життя людей та допомагаєте їм.
У 2017 в мене діагносували чотири анивризми судин, одна з яких була гігантського розміру. Мені терміново потрібно було робити операцію, на яку я ніяк не могла наважитися. Поспілкувавшись з Олегом Євгеновичем, я зрозуміла що цій Людині я можу довірити своє життя. Він завжди відповідав на мої питання з впевненістю та відвертістю. В лютому 2018р. мені зробили першу операцію, встановили потоко-перенаправляючий стент. Дякую Вам Дмитро Вікторович та Олег Євгенович що Ви не відмовилися від цієї операції, незважаючи на всю її складність. ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!! Наступну операцію провів Максим Степанович. ДЯКУЮ ВАМ за Ваші ЗОЛОТІ РУКИ!!!
За два роки я вирішила всі свої проблеми зі здоров’ям, а в травні 2021р. зробила контрольне обстеження.

Я дякую Богу що в цей тяжкий період мого життя я потрапила в надійні руки Щеглова Дмитра Вікторовича та Свиридюка Олега Євгеновича!!!
Також велика подяка всьому персоналу клініки за Вашу турботу.
Успіхів у Вашій нелегкій праці!

Наталья Бабенко

31.05.2021

Моей маме поставили диагноз 2 аневризмы в головном мозге. Действовать нужно было быстро, поэтому от всего сердца хочу поблагодарить медицинский персонал под четким руководством Щеглова Д. В. за быструю, профессиональную оперативную помощь. Особенно хочется отблагодарить Коваленко А. П. за постоянную обратную связь, поддержку, понимание и терпение! Спасибо огромное!

Володимир

31.05.2021

Хочемо висловити щиру подяку Гудим Максиму Степановичу та Слободян Олесі Валентинівні за фаховість, людяність і доброзичливість до нас.
Нашій дочці 20.05.2021, була проведена операція по видаленні гліоми зорового нерва.Все пройшло без ускладнень.
Дякуємо Богу,що Ваші руки, Ваші знання і Ваш професіоналізм були Його інструментом в швидкому прийнятті рішення для здоров’я дочки.
Здоров’я Вам та Вашим сім’ям.
Хай Бог обдаровує Вас всіма ласками і щедротами.
Щоб Ви були поводом радості і надії для кожного пацієнта.
Ви ЛЮДИ з великої літери.
Низький Вам уклін!

Олена Олексієнко

18.05.2021

Доброго дня. Хочу поділитись з вами своєю історією. У січні моєму чоловікові зробили операцію аневризми судин головного мозгу, був крововилив у мозок. У мене не вистачає слів щоб подякувати лікарям, які робили операцію, які допомогали під час операції і після неї. В нас час йшов на хвилини, але лікарі швидко зреагувавши, зробили все швидко і якісно. Дякую вам велике за вашу роботу за ваш труд і за мого чоловіка.

Хоменко Игорь

04.05.2021

Выражаю искреннюю благодарность всему коллективу института за удачно проведенную операцию аневризмы артерии головного мозга. Операция проведена Щегловым Д. В. и Коваленко А. П. Послеоперационный период был осложнен постковидным состоянием. Коваленко А. П. постоянно занимался мною, был на связи, поддерживал морально, менял методики лечения. Спасибо медсестрам и санитаркам за доброе отношение. Удачи всем, низкий поклон вам за доброе отношение и чуткие сердца.

Наталья г. Одесса

10.04.2021

22.02.21 после МРТ у моего отца была обнаружена аневризма ПМА-ПСА слева размером 8 мм. Областная больница г. Одессы направила в г. Киев в Научно-Практический Центр Эндоваскулярной Нейрорентгенхирургии им. Щеглова. После прохождения церебральной ангиографии врачами центра была назначена операция, направленная на выключение аневризмы из кровотока. 01.04.21 папе была проведена сложнейшая операция – эндоваскулярная имплантация системы эмболизации аневризмы WEB+ имплантация стента. Операция длилась чуть больше часа. Прошло все очень хорошо! На следующий день папа вернулся к обычной повседневной жизни, даже головные боли прошли. Хотелось бы выразить огромную благодарность всему персоналу центра , а в особенности нейрохирургам Щеглову Дмитрию Викторовичу и Свиридюку Олегу Евгеньевичу!!! Я восхищаюсь Вашим профессионализмом!!!
Ваш Научно-практический центр эндоваскулярной нейрорентгенхирургии – это гордость Украины !

Наталия

05.04.2021

Пишу отзыв, чтобы выразить свою благодарность замечательному врачу Никишину Александру Леонидовичу и рекомендовать всем, с такой же как у меня проблемой, обращаться к нему и в данный центр. 22.02 мне была проведена ЭМА в связи с множественной миомой матки больших размеров. Сама процедура была выполнена блестяще, никаких болевых ощущений. Послеоперационный период болезненный, но персонал больницы внимательный и помогает с ним справляться. Зато результат налицо. Узлы за месяц уменьшились существенно! Так что советую всем не спешить с хирургическим вмешательством и обращаться сюда за консультацией и помощью! Еще раз огромное спасибо доктору и всему персоналу центра за нелегкий труд и внимательное отношение к пациентам!

Мирослава ( Львів)

03.04.2021

30 березня 2021 року мені зробили операцію по ендоваскулярній імплантації потік перенаправляючого стенту. Це потрібно було для попередження розриву аневризми, яку мені діагностували в лютому цього року. Від щирого серця, хочу висловити величезну подяку, Свиридюк Олегу Євгеновичу! З самого початку мого діагнозу аневризма я звернулась за допомогою до Олега Євгеновича, не зважаючи на свою зайнятість лікар постійно консультував мене, допомагав приймати правильні рішення. Була проведена операція без ускладнень. Величезна подяка за успішно проведену операцію Свиридюк Олегу Євгеновичу, Щеглову Дмитру Вікторовичу, Кудельському Ярославу Едуардовичу.
Тепер трохи про операцію з того як я пережила і відчула
29.03.2021 року зранку я приїхала зі Львова в Київ, в 8 ранку я вже була в приймальному відділені, в 9.00 я вже здала аналізи, на протязі дня кардіограму.
30.03.2021 – зроблена операція ( сама операція була біля 30 хв.) в палату привезли через півтори години коли вийшов наркоз. Голова не боліла, нога ( де був надріз для входу в артерію) боліла зовсім зовсім трошки. Стент встановлювали через артерію з ноги. тому до ранку потрібно було не згинати ногу. це була єдина незручність в цій операції.
31.03.2021 – я встала і потроху почала ходити (якщо чесно ходила більше ніж “потроху” ) тому трошки тягнуло ногу.
01.04.2021 – виписали додому!!!! я після операції їхала потягом сидячи 5,5 годин. була трохи слабкість і трохи тягнуло ногу.
02.04.2021 – зранку була на роботі вирішила всі справи і в обід пішла в поліклініку оформити лікарняний !!!!!
сьогодні 3 квітня, трохи тягне в нозі не болить, але відчуваю. Голова не болить. Навіть не знаю що ще написати, але люди, якщо у Вас діагностували аневризму з нею треба розібратись швидко, поки вона не розібралась з вами!!! Всім здоровя!!! Бережіть себе

Екатерина

01.04.2021

Очень благодарна, Альтману Игорю Владимировичу и всем работникам центра! В 2019 году у меня обнаружили 2 большие миомы, размеры уже не буду указывать (даже не хочу смотреть карточку, это все в прошлом) и я решила от них избавиться с помощью ЭМА. Я обратилась в центр (и все консультации были удаленно, что очень удобно так как я не из Киева ), а именно к Игорю Владимировичу. Ирина, помощница, которая непосредственно занималась записью на операцию ЭМА полностью ответила на все мои многочисленные вопросы и учтя все мои пожелания записала меня на дату. Все прошло быстро, мне очень понравился сервис в центре , все специалисты высочайшего класса и все очень внимательны, вежливы и заботливы. Через год на УЗИ не видно и следа моих двух миом, как будто их и не было. Я очень благодарна Вам за Ваш не лёгкий труд, и я очень рада, что у нас есть такой центр и такие специалисты. Я всегда Вас рекомендую всем моим знакомым (не только по моему заболеванию) а по всем тем, что у Вас диагностируют, лечат и оперируют. Вы профессионалы и врачи от Бога и это дар. Берегите себя!

Наталія Панчук (Рівне)

31.03.2021

Величезна подяка лікарям центру, чудовим людям та спеціалістам САМОНЕНКУ Юрію Михайловичу та СЛОБОДАН Олесі Валентинівні за те, що звільнили мою маму від болю. Діагноз: ускладнений поперековий спондилоартроз, грижа МХД. Простими словами: біля місяця мама була лежачою, якщо й намагалася ходити, то з тростиною, сильним болем, сльозами, знеболюючі не допомагали. До центру їхали з останньою надією на порятунок, і як результат – на другий день після оперативного втручання мама змогла ходити самостійно, без болю.
Тому дякуємо, шановні лікарі, за професіоналізм, чуйність, людяність, уважність, вміння слухати, співпереживати, щире бажання допомогти.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у вашій нелегкій праці, нехай всі задуми збуваються!!!

Ольга Пархоменко (Одесса)

29.03.2021

Огромное спасибо всему медперсоналу института. Особенно Максиму Степановичу и Ияду Иссаковичу! Я продолжаю жить и радоваться жизни.

Антон Левдик

24.03.2021

Это просто какое-то гениальное место! Ты как будто попадаешь не в нашу реальность, никак не ожидаешь от “государственной” медицины такой пациентоориентированности. Несколько раз обращался за консультациями, вот так просто с улицы, и всегда встречал внимание. А много лет назад мама проходила здесь определённые процедуры и только положительное впечатление. Очень надеюсь, что Центр будет получать достаточные ресурсы для работы и развития.

Оксана Бовталюк

23.03.2021

Хочу подякувати людині та лікарю з великої букви.
Бортник Ігор Миколайович 28.08.2020 року врятував мого чоловіка. Була проведена операція на головному мозку.
Сім’я Бовталюків дякує Вам за вашу нелегку працю.
Здоровя Вам та успіхів…

Лариса Касап

21.03.2021

Велика подяка віртуозам справи свого життя – Лікарям з великої букви!!! Особлива подяка за подарунок мені у вигляді життя – Свиридюку Олегу Євгеновичу ))) Тут вирішується все дуже оперативно: дзвінок з обласної лікарні Кропивницького в інститут, вранці по дзвінку зустріли в відділенні, швидко оформили, зробили ангіографію, через день -операція, а далі… Просто ЖИТТЯ, якого могло би і не бути. Далі-контроль раз у рік. Здоров’я , наснаги, терпіння і розвитку))) Ваша команда-НАЙКРАЩА🤗

Жук Віктор

19.03.2021

12 лютого 2021 з діагнозом «ішемічний інсульт» в Інститут Нейрохірургії ім. Рамаданова АМНУ була прийнята наша мама Жук Зінаїда 1936 р.н.
Швидко і якісно було проведено обстеження, а потім і операція стентування і видалення тромбів бригадою лікарів, очолюваної Станіславом Конотопчиком. Все було зроблено вчасно і кваліфіковано. Подальше інтенсивне лікування дало позитивну тенденцію в лікуванні, за що велика подяка лікарю.
Незважаючи на те, що ця медична установа не включена в державну Програму медичної допомоги інсультникам і інфарктникам, лікарі працювали на результат, що врятувало життя хворої. Дуже кидається в очі гарна структурована організація лікування і чітке виконання графіків введення ліків медперсоналом. Це дуже дисонує з низьким рівнем лікування в державних лікарнях МОЗ України при наявності Програми медичної допомоги важкохворим .
Особлива подяка лікарю Станіславу Конотопчику за комунікацію з родичами і консультування після виписки хворої.

Дмитришин Іван

04.03.2021

Доброго вечора!
В лютому 2021 моя кохана людина перебувала на лікуванні у неврологічному відділені в одній із обласних лікарень, проте надати відповідну спеціалізовану допомогу не змогли.
За рекомендацією знайомих звернулися в Науково-практичний центр ендоваскулярної нейрорентгенохірургії. Після кваліфікованої консультації вирішили проводити ендоваскулярну емболізацію – максимально можливе виключення виявленої АВМ з кровообігу. За фахової роботи лікарів Щеглова Д.В. та Свиридюка О.Є. все пройшло благополучно. Тому вирішив написати, щоб подякувати Вам і Вашому персоналу за вашу віддану професійну роботу, щирість, чуйність, турботу 24/7, бо це мене вразило до глибини серця. Приємно усвідомлювати, що є люди віддані своїй справі. Помітно, що ви маєте непідробне бажання допомагати іншим. Ми впевнені, що багато пацієнтів не перестають дякувати Вам за Ваші здібності і вміння.

Майя Аллаберенова

26.02.2021

Хочу выразить огромную благодарность Докторам за спасении моей жизни – Гудым М.С и Пастушин А.А ‼️
29 лет , ничего не предвещало беды , ничего не болело и тут бац : потеря сознания , кома , кровоизлияние .. ( мальформация) несколько больниц и Слава Богу решения забирать меня из Александровской больницы ( где мне прогнозировали летальный исход ) и вести в Институт Нейрохирургии Рамаданова 🙏🏽
Операцию провели, я жива и здорова ! Мне сейчас 34 . Спасибо Вам – Максим и Александр !!! Пусть Ваши семьи , дети и родные будут здоровы !!

Карпунина Ольга Никлаевна.

20.02.2021

Хочу выразить огромную благодарность директору и замечательному врачу, Щеглову Дмитрию Викторовичу.

Его талант и энтузиазм позволяяет вести за собой грамотнейших лучших специалистов Украины в сложнейшей отрасли медицины. Ваш центр и Ваши специалисты осваивают и применяют новейшие методы проведения нейрохирургических операций. Вы сохраняете жизнь пациентам и надежду на полноценное существование.

Огромная Вам благоларнрсть, что Вы готовите молодые кадры, ведете огромную научную работу, обучаете новым иметодам проведения операций, находясь в сложнейших условиях работы. Спасибо за Ваше терпение и снисходительность, за доброту истинного врача, который способен терпеть самых отвратительных пациентов и прощать им. Спасибо. Очень надеюсь, что после операции , которую провел Виталий Николаевич Загородний, я смогу жить и даже работать. Спасибо за Ваш Центр, за то, что Вы помогаете всем, доступны каждому!

Успехов Вам и здоровья.

Карпунина Ольга Николаевна.

20.02.2021

Хочу высказать огромнейшую благодарность врачам нейрохирургам Научно-практического центра эндоваскулярной нейрохирургии за то, что они осваивают новейшие методы лечения ранее неизлечимых болезней. Мой случай был очень сложный. Виталий Николаевич Загородний сразу ответил мне на звонок, всегда подсказывал и был на связи. Такого внимательного отношения я не получала никогда. В любое время я могла получить важные советы от Игоря Влвдимировича Альтмана.

Мой спаситель, доктор Виталий Николаевич, нашел оптимальный метод решить мою проблему во время исследования. Весь коллектив во главе с директором, подключался для решения моей проблемы. Коллектив Центра и Виталий Николаевич спасают, сохраняют жизни в сложнейших ситуациях. Валерий Николаевич очень внимательный, высочайшего уровня специалист, благороднейший человек. Он подарил мне жизнь, блестяще провел сложнейшую операцию, я шла на операцию со спокойным сердцем, без страха. Он проявил высочайшее мастерство и умение и выдержал мой отвратительый характер.

Очень хотелось бы, чтобы достойную оценку от государства имел весь Центр, его директор, который создал и собрал лучших врачей самой сложной профессии. Здоровья вам. Достигайте успехов в своей профессии. Оставайтесь в Украине, пожалуйста.

С огромнейшей благодарностью к Вам.

Шулик Ольга

14.02.2021

Делала в этой клинике операцию по удалению грыжи диска в поясничном отделе 04.02.21. До этого очень болела спина и тянуло ногу так, что без обезболивающих уснуть и ходить не могла.
Врача выбирали заранее по отзывам знакомых и по отзывам клиник в интернете. На самом деле вариантов 20 ( а то и больше) пересмотрели с мужем.
И я ещё ни разу не пожалела о том, что доверилась Коваленко Александру Петровичу!!! Профессионал своего дела, и человек с большим сердцем!!! Всё объяснил, рассказал, посоветовал. Даже на этом этапе нашел немало своего личного времени, чтобы дистанционно все донести до нас.
Спасибо огромное, Александру Петровичу и его команде: Юрию Михайловичу Самоненко, анестезиологу Надежде Богдановне Чабанович за проделанный труд!!

А всем , кто будет читать отзыв, мой совет – не теряйте время, занимайтесь здоровьем своевременно, чтобы избежать необратимых последствий!!!!

Ещё раз, спасибо огромное, Александр Петрович Коваленко!

Пушенко Патрісія

07.02.2021

Як показує досвід, є лікарі від Бога, дай Боже, та лікарі не приведи Господи. У ДУ “НПЦ ЕНРХ НАМН України” мене оперували (спасибі, Господи) Коваленко Олександр Петрович та Самоненко Юрій Михайлович. Їдучи до центру, від страху ставало все, що могло, в моєму організмі; поспілкувавшись 10 хвилин з докторами, страх пропав. Одразу стало ясно, що знаходжусь в надійних руках, і це перше враження було не оманливе. Вперше після такого роду пригод я вдячна медикам, а не возмущаюсь, що кругом одні коновали. Медсестричці Олі окрема подяка за “неперештрикані” вени. Молодшому мед. персоналу велике дякую за розуміння та допомогу в усьому, чого б я не потребувала. Навіть їжу “баландою” не назвеш. На даний момент (10-тий день після втручання) вже зняті шви, майже всі некомфортні відчуття минули, і я знову почуваюсь людиною.
Дякую всьому колективу за людське ставлення та кваліфіковану допомогу.
P.S. Чабанович Надіє Богданівно, перепрошую за незабутнє, пробудження після загальної анастезії.

Залишити відгук

Записатися на консультацію

  • Консультації проводяться в робочі дні, з понеділка по п'ятницю, з 8.30 до 16.30.
  • Консультації проходять на 8 поверсі будівлі Центру в консультативному кабінеті (в холі навпроти ліфта).
  • ДУ «НПЦЕНРХ НАМН України» - це державна установа, тому консультації проводяться БЕЗКОШТОВНО
  • У більшості випадків пацієнти чекають консультації не більше години. Тривалість консультації в середньому становить близько півгодини
    calendar
    captcha captcha

ТЕЛЕФОНИ

Ми будемо тримати вас в курсі свіжих новин

Ок

Щиро дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно. Він з'язвиться на сайті одразу після модерації

Ок

Дякуємо! Наш спеціаліст зв'яжеться з Вами у найближчий час

Ок