Відгуки наших пацієнтів

Бліндус Сергій

10.04.2019

Висловлюю особисто від себе, а також від моєї сім,ї безмежну вдячність за врятоване мені життя всьому медичному персоналу Науково-практичного центру НАМН України, а особливо лікарю-нейрохірургу Коваленко О.П. за високий професіоналізм, доброзичливість та турботу про пацієнта. Спасибі, Олександр Петрович, за ваш професіоналізм і ентузіазм. Ви не тільки чудовий лікар, але і неймовірно позитивний і добрий чоловік. Удачі, натхнення і здоров’я. Благослови Вас Господь!
Також хотілося б подякувати персонал клініки за високий рівень обслуговування.

Людмила Дякончук

28.03.2019

Хочу выразить огромную, искреннюю благодарность команде професионалов «Научно-практического центра эндоваскулярной нейрорентгенохирургии НАМН Украины» за спасенную жизнь моего мужа. Беда случилась неожиданно, состояние мужа было очень тяжелое – он был на грани жизни, время на раздумия у нас не было, по рекомендации мы попали в Центр – и не ошиблись…
Огромное человеческое СПАСИБО нашему лечащему врачу-нейрохирургу Конотопчику Станиславу Викторовичу, который не покидал нас ни днем, ни ночью, ни в выходные дни… Ваша, Станислав Викторович, ответственность, внимательность и высокий профессионализм в подходе и лечении подарили мужу самое дорогое – «жизнь»… А ваша уверенность и спокойствие вселило в нас надежду, что все будет хорошо. Отдельное спасибо заведующей отделением анестезиологии и интенсивной терапии Чабанович Надежде Богдановне за умение поддержать и подбодрить.
Огромное-огромное ВАМ всем спасибо за ваш нелёгкий и не всегда благодарный труд. Здоровья и благополучия вам и вашим семьям. Желаю вам, что бы вы жили долго и счастливо и спасли ещё много-много жизней на своём пути. Финансовой поддержки от государства и уважения от общества… Я искренне рада, что такие врачи еще есть в нашей стране. Центру – развития, процветания и успехов в научной деятельности!!!

Грантовский Николай Петрович

13.03.2019

Выражаем огромную благодарность сотрудникам центра за теплое отношение к своим пациентам. Особенная благодарность заведующеему Свиридюк О.Е. за то что он продлил жизнь. Будем молиться за его здоровье до конца своей жизни.
г. Киев

Тетяна Регула

01.03.2019

Іноді один день здатен перевернути все життя… Саме так трапилось у нашій родині, коли ми дізнались діагноз чоловіка – АВМ судин головного мозку. За тиждень побували в кількох медзакладах, спілкувалися з лікарями і….дякувати Богу, нам порадили ваш центр. 19 лютого здійснено операцію. Дякую щиро Свиридюку О.Є., Щеглову Д.В., Кудельському Я.Е., Чабанович Н.Б.! Ваш професіоналізм і людяність вражає! Не зважаючи на надзвичайну напруженість, велику кількість операцій ви завжди терпляче відповідаєте на всі, іноді й безглузді запитання ваших паціентів, вмієте підтримати і підбадьорити! Нехай Бог береже вас і ваші родини!

Люленова София

22.02.2019

У меня в 2018 году обнаружили фузиформную аневризму сосудов головного мозга. Благодаря своим хорошим друзьям и знакомым я попала в институт нейрохирургии им. Ромоданова. Меня проостендировали. Я безумно благодарна всем, кто принимал участие в моей операции. Очень квалифицированные врачи . Все очень хорошо относятся к своим пациентам!!!!! Все специалисты с большой буквы. Такое чувство, что Бог собрал всех отличных специалистов в одном здании. А особенно я благодарна Коваленко Александру Петровичу. Благодаря ему я сейчас жива и продолжаю жить со своими детьми и внучками. Он очень отличный специалист,он очень внимательный, добрый, позитивный человечек. Я сама по себе сильная женщина, но когда видишь ещё такого врача, что вкладивает душу в своих пациентов, то куда-то деваютя плохие мысли, если они появляются. Девочки медсестры и санитарочки в реанимации, тоже внимательные. Короче, как я уже писала – Бог собрал всех хороших врачей под одну крышу, в одном здании. Я очень рекомендую этот институт нейрохирургии!!!! Реально не пожалеете, если обратитесь к ним!!!!!!!

Хочу обратиться ко всем людям,кто читает это. Если вас настигла беда и нужна будет помощь нейрохирургии,обращайтесь сюда,тут вас выслушают и по стараются помочь вам !!!!!! Тут специалисты высшего класса!!!! Я хочу ещё раз выразить ОГРОМНУЮ БЛАГОДАРНОСТЬ СВОЕМУ ВРАЧУ КОВАЛЕНКО АЛЕКСАНДРУ ПЕТРОВИЧУ от себя лично,моих родных, друзей и всех тех,кто за меня переживал. Дай Бог Вам и вашим родным самого крепкого здоровья и всех благ!!!!!! Спасибо огромное всем,кто принимал участие в моём спасении,от профессоров до младшего персонала. А особенная благодарность Коваленко Александру Петровичу!!! Мы с семьёй всю жизнь будем его благодарить!!!!!!!!!

Загороднюк Юлія

03.02.2019

Вранці 07.09.2018 на робочому місці в місті Вінниця, а це був ресторан, де мій чоловік тоді працював шеф кухарем сталась з ним біда- він втратив свідомість) стався не один крововилив, були судомні напади та виявили мішкоподібну аневризму, яка надірвалась) ми самі з Вінниці і дякувати Богові на той момент ресторан знаходився , як мені тоді здавалось близько біля лікарні Ющенко і термінова допомога буде надана. Чому здавалось, тому що дуже шкода за своє місто… Та лікарів, оскільки маючи таке саме обладнання, як в Києві наші лікарі неспроможні навчитися ним управляти. Тому стоїть на ремонті(( Далі відбувався жах.. Нам напишу грубо – роздовбали череп – побачили, що нічого не зможуть зробити! І на ранок, якщо виживе ((( Запропонували в надтяжкому для чоловіка стані рушити на Київ в надії, що не доїдемо, не довеземо в інститут до професора Щеглова та його професійної команди! Не побоюсь цього громкого слова – Дійсно ЛІкарІв від Бога та з Великої літери! Зокрема вся наша родина висловлює неймовірну подяку директору Інститутуту Щеглову молодшому, особливо завідуючому віділенням Свириденку Олегу Євгеновичу ( він спокійно і впевнено мені завжди давав надію в серці, що все буде ок) Найді Андрію – лікуючий лікар та всім хто був хоть трішки причетним за спасіння 32 річного молодого шеф кухаря Загороднюка Євгена (неодноразового переможця в Україні в кулінарних конкурсах) який був живим і виписаним 25.10.18 року. Пройшовши реабілітацію чоловік тепер
має продовження життя та мріє поставити на ноги та виховати свого маленького синочка та донечку! Щире людське дякуємо за Вашу роботу, за реальне спасіння людських життів, за доброту та тепло, яке відчуваєш від лікарів) а саме головне, що коли попадаєш до Вас у нас пацієнтів зявляється Надія, що є есть тот белий свет в том темном тунеле! Так як професіонали на своєму місці! Хай Бог благословляє всі Ваші родини! Надає здоровья та береже Вас ще для багатьох пацієнтів! ВИ ВСІ ДОСТОЙНІ ПОХВАЛИ ЗА СВОЮ ВІДДАНУ ПРАЦЮ!! Ми завжди будемо молитися за Вас, оскільки Ви спасли та витягли з присмертного стану мого чоловіка, сину батька, матері сина …. дякую і вклоняюсь кожному!

БЕРВЕНО НАТАЛЬЯ

28.01.2019

2.01.2019 жизнь моя перевернулась у моего мужа диагностировали гиганскую аневризму сонной артерии.Что делать с этим я просто непредставляла.Нас направили в ин.имени Ромаданова.Сделав дообследование и выслушав мнение нескольких врачей мы попали в центр эндоваскуляционной нейрохерургии .16.01.2019 нас прооперировали поставили стенд.Операция прошла успешно.21.01.2019 нас выписали из больницы.Хочу поблагодарить Щеглова Д.В ,Свиридюка О.Е за их профессионализм,понимание и человеческую доброту.Вашими руками управляет бог.Сама своими глазами видела скольким людям вы помогаете .Я буду молится за вас и вашу семью.Так же огромное спасибо нашему лечащему врачу Аль-Кашкиш И.И.,а так же всему медперсоналу .

Любов Горбань

19.01.2019

Я перебувала на стаціонарному лікуванні (діагноз- “мішковидна аневризма”) з 1.10.18 по 16.10.18. Було проведено операцію та післяопераційне лікування. І от 16.01.2019 я приїхала на перевірку . ” Ви зовсім здорова людина”- втішив мене лікар після обстеження. Своїм одужанням я завдячую професіоналізму лікарів та персоналу , що боролись за моє життя. Найщиріші слова вдячності я та мої рідні висловлюємо лікуючому лікарю Кудельському Я.Е, завідуючому відділенням Свиридюку О.Є. та директору Центру Щеглову Д.В. і всім працівникам центру за їх нелегку працю. Дай Вам Боже здоров`я і удачі. З великою повагою Горбань Л.В. м. Жашків Черкаська область.

Г. Гайова

17.01.2019

Біда приходить несподівано – в грудні 2018 стався інсульт. Дякувати Богові, що обставини склалися так, що в короткий термін з районної поліклініки опинилася в клініці головного мозку інституту нейрохірургії, де терміново було розпочато лікування. Завдяки професіоналізму, турботі та людяності спеціалістів клініки, на сьогодні я можу рухатися, думати, бачити, жити повноцінним життям.
Користуючись нагодою, від себе та всієї моєї родини хочу подякувати уважному, турботливому лікарю-нейрохірургу Пастушину Олександру Анатолійовичу, що грамотно провів діагностику і підібрав лікування та досвідченому майстру своє справи Щеглову Дмитру Вікторовичу, що блискуче провів необхідну мені операцію. Дякую, що завдяки вашим знанням, умінню та досвіду я зустріла Новий рік в колі своєї родини.
Від всієї моєї сім’ї бажаємо всьому колективу центру добра і процвітання, натхнення та злагоди. Ви дійсно творите історію української медицини!

Оксана Багин

10.01.2019

Щиро дякую лікарю від Бога Свиридюк Олегу Євгеновичу за врятоване життя моєї мами Грицько Марії ! Звернулись ми до лікаря 03.10
.2017,а 04 .10 вже було проведено операцію кліпсування аневризми,все пройшло добре. 09.10 ми вже були виписані і їхали додому,в Мукачево. Дуже Вам вдячна,дай Вам Бог здоров’я та Божої благодаті!X

Залишити відгук

Записатися на консультацію

  • Консультації проводяться в робочі дні, з понеділка по п'ятницю, з 8.30 до 16.30.
  • Консультації проходять на 8 поверсі будівлі Центру в консультативному кабінеті (в холі навпроти ліфта).
  • ДУ «НПЦЕНРХ НАМН України» - це державна установа, тому консультації проводяться БЕЗКОШТОВНО
  • У більшості випадків пацієнти чекають консультації не більше години. Тривалість консультації в середньому становить близько півгодини
    calendar
    captcha captcha

ТЕЛЕФОНИ

Ми будемо тримати вас в курсі свіжих новин

Ок

Щиро дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно. Він з'язвиться на сайті одразу після модерації

Ок

Дякуємо! Наш спеціаліст зв'жеться з Вами у найближчий час

Ок