Відгуки наших пацієнтів

Загороднюк Юлія

03.02.2019

Вранці 07.09.2018 на робочому місці в місті Вінниця, а це був ресторан, де мій чоловік тоді працював шеф кухарем сталась з ним біда- він втратив свідомість) стався не один крововилив, були судомні напади та виявили мішкоподібну аневризму, яка надірвалась) ми самі з Вінниці і дякувати Богові на той момент ресторан знаходився , як мені тоді здавалось близько біля лікарні Ющенко і термінова допомога буде надана. Чому здавалось, тому що дуже шкода за своє місто… Та лікарів, оскільки маючи таке саме обладнання, як в Києві наші лікарі неспроможні навчитися ним управляти. Тому стоїть на ремонті(( Далі відбувався жах.. Нам напишу грубо – роздовбали череп – побачили, що нічого не зможуть зробити! І на ранок, якщо виживе ((( Запропонували в надтяжкому для чоловіка стані рушити на Київ в надії, що не доїдемо, не довеземо в інститут до професора Щеглова та його професійної команди! Не побоюсь цього громкого слова – Дійсно ЛІкарІв від Бога та з Великої літери! Зокрема вся наша родина висловлює неймовірну подяку директору Інститутуту Щеглову молодшому, особливо завідуючому віділенням Свириденку Олегу Євгеновичу ( він спокійно і впевнено мені завжди давав надію в серці, що все буде ок) Найді Андрію – лікуючий лікар та всім хто був хоть трішки причетним за спасіння 32 річного молодого шеф кухаря Загороднюка Євгена (неодноразового переможця в Україні в кулінарних конкурсах) який був живим і виписаним 25.10.18 року. Пройшовши реабілітацію чоловік тепер
має продовження життя та мріє поставити на ноги та виховати свого маленького синочка та донечку! Щире людське дякуємо за Вашу роботу, за реальне спасіння людських життів, за доброту та тепло, яке відчуваєш від лікарів) а саме головне, що коли попадаєш до Вас у нас пацієнтів зявляється Надія, що є есть тот белий свет в том темном тунеле! Так як професіонали на своєму місці! Хай Бог благословляє всі Ваші родини! Надає здоровья та береже Вас ще для багатьох пацієнтів! ВИ ВСІ ДОСТОЙНІ ПОХВАЛИ ЗА СВОЮ ВІДДАНУ ПРАЦЮ!! Ми завжди будемо молитися за Вас, оскільки Ви спасли та витягли з присмертного стану мого чоловіка, сину батька, матері сина …. дякую і вклоняюсь кожному!

БЕРВЕНО НАТАЛЬЯ

28.01.2019

2.01.2019 жизнь моя перевернулась у моего мужа диагностировали гиганскую аневризму сонной артерии.Что делать с этим я просто непредставляла.Нас направили в ин.имени Ромаданова.Сделав дообследование и выслушав мнение нескольких врачей мы попали в центр эндоваскуляционной нейрохерургии .16.01.2019 нас прооперировали поставили стенд.Операция прошла успешно.21.01.2019 нас выписали из больницы.Хочу поблагодарить Щеглова Д.В ,Свиридюка О.Е за их профессионализм,понимание и человеческую доброту.Вашими руками управляет бог.Сама своими глазами видела скольким людям вы помогаете .Я буду молится за вас и вашу семью.Так же огромное спасибо нашему лечащему врачу Аль-Кашкиш И.И.,а так же всему медперсоналу .

Любов Горбань

19.01.2019

Я перебувала на стаціонарному лікуванні (діагноз- “мішковидна аневризма”) з 1.10.18 по 16.10.18. Було проведено операцію та післяопераційне лікування. І от 16.01.2019 я приїхала на перевірку . ” Ви зовсім здорова людина”- втішив мене лікар після обстеження. Своїм одужанням я завдячую професіоналізму лікарів та персоналу , що боролись за моє життя. Найщиріші слова вдячності я та мої рідні висловлюємо лікуючому лікарю Кудельському Я.Е, завідуючому відділенням Свиридюку О.Є. та директору Центру Щеглову Д.В. і всім працівникам центру за їх нелегку працю. Дай Вам Боже здоров`я і удачі. З великою повагою Горбань Л.В. м. Жашків Черкаська область.

Г. Гайова

17.01.2019

Біда приходить несподівано – в грудні 2018 стався інсульт. Дякувати Богові, що обставини склалися так, що в короткий термін з районної поліклініки опинилася в клініці головного мозку інституту нейрохірургії, де терміново було розпочато лікування. Завдяки професіоналізму, турботі та людяності спеціалістів клініки, на сьогодні я можу рухатися, думати, бачити, жити повноцінним життям.
Користуючись нагодою, від себе та всієї моєї родини хочу подякувати уважному, турботливому лікарю-нейрохірургу Пастушину Олександру Анатолійовичу, що грамотно провів діагностику і підібрав лікування та досвідченому майстру своє справи Щеглову Дмитру Вікторовичу, що блискуче провів необхідну мені операцію. Дякую, що завдяки вашим знанням, умінню та досвіду я зустріла Новий рік в колі своєї родини.
Від всієї моєї сім’ї бажаємо всьому колективу центру добра і процвітання, натхнення та злагоди. Ви дійсно творите історію української медицини!

Оксана Багин

10.01.2019

Щиро дякую лікарю від Бога Свиридюк Олегу Євгеновичу за врятоване життя моєї мами Грицько Марії ! Звернулись ми до лікаря 03.10
.2017,а 04 .10 вже було проведено операцію кліпсування аневризми,все пройшло добре. 09.10 ми вже були виписані і їхали додому,в Мукачево. Дуже Вам вдячна,дай Вам Бог здоров’я та Божої благодаті!X

Нина

10.01.2019

Ми,родичі,пацієнтки Бондаренко Ольги Анатоліївни,жителі м.Кропивницького,висловлюєм ВЕЛИКУ ПОДЯКУ лікарю від Бога Свередюку Олегу Євгенійовичу-зав.відділення ендоваскулярної нейрохірургії сосудів головного мозку,який врятував життя нашої сестри!!!
А також велика подяка Ярославу Едуардовичу,Сергію Олеговичу,Ольгі Вячеславовні,за професіоналізм,чуйність,душевну теплоту!
Велику вдячність хочеться висловити Всім медичним працівникам цього відділення за їх тяжку працю.
Щиро дякуємо Вам за те,що ви повертаєте людям надію та радість здорового життя!
Здоровя Вам,щастя та всього найкращого в житті!

Ірина Бондарець

03.01.2019

Олег Євгенович, немає слів, якими я і моя родина можуть висловити Вам вдячність за проведену операцію! Дуже вдячна всьому колективу відділення!
Влітку 2016 року в мене знайшли аневризму. Почалося все зі швидкого погіршення зору на правому оці. За 2 місяці походів по окулістах я втратила 50% зору, після чого мене нарешті відправили на МРТ, де і виявили аневризму. За рекомендацією лікарів в моєму місті, я звернулась за допомогою до Свиридюка Олега Євгеновича. Через декілька тижнів мені зробили операцію і поставили стент. Після операції, на наступний день я вже ходила. Головного болю практично не було. Виписали через 5 днів, і я повернулась до звичайного, досить напруженого життя (дитині тоді було 2 роки). Після операції зір продовжував падати, був періодично не сильний головний біль (але про це попереджали лікарі). Приблизно через 1 місяць я практично не бачила правим оком. В той же час у мене почала підніматися температура, трималася 5 днів 37,5-38,3 і був дуже сильний головний біль. Я звернулась до Олега Євгеновича, він прописав препарати. Все пройшло. Після цього болі не турбували. Зір почав відновлюватися приблизно через 4 місяці після операції. Відновлення йшло дуже швидко, за 4-5 днів зір відновився майже на 50%. Ще за пару тижнів практично повністю. Через рік зробили планові дослідження, результатом Олег Євгенович був задоволений. Дякую, Олег Євгенович!

Л. Кульченко, Сумська обл.

16.12.2018

Влітку 2018 року дізналась, що маю небезпечну хворобу – аневризми судин головного мозку. Прийняла рішення оперуватись в Центрі ендоваскулярної нейрорентгенохірургії, адже саме тут накопичено великий досвід лікування таких патологій судин ендоваскулярним методом, працюють досвідчені лікарі-нейрохірурги на сучасному обладнанні. В жовтні я була успішно прооперована, за що безмежно вдячна директору Д.В.Щеглову, завідуючому відділенням О.Є.Свиридюку, лікарю Я.Е.Кудельському та всьому персоналу Центру. Ваша допомога є безцінною, адже Ви позбавили мене від небезпечної хвороби та дали шанс на повноцінне життя. Спасибі за Ваш профессіоналізм, чуйне та шанобливе ставлення до нас, ваших пацієнтів. Бажаю Вам здоров’я, подальшого професійного зростання та гідної оцінки державою Вашої праці. Особлива подяка Олегу Євгеновичу за кваліфіковані консультації особисто та телефоном, Вашу впевненість, яку Ви передали мені, моральну підтримку та людяність.

Юлія Ре.

11.12.2018

Досить довго збиралася я залишити відгук. Все відкладала, бо немала, та й зараз напевно не знайду повноти тих слів, щоб висловити свою безмежну вдячність колективу центру за моє повноцінне нині життя.
Я,будучи молодою жінкою, мамою двох діток, ведучий здоровий спосіб життя, навіть не думала, що в одну хвилину зможу стати інвалідом. Це була жахлива осінь 2012 року. Діагноз артеріовенозна мальформація судин головного мозку,інсульт,і всі його наслідки…. Для мене та моєї родини це був грім серед ясного неба.
Вдячна Богу і Щеглову Дмитру Вікторович та моєму лікарю Свиридюку Олегу Євгеновичу за моє врятоване життя, безмежний оптимізм та високі професійні та особисті якості.
Сьогодні, через шість років,я живу повним життям,працюю та маю змогу бачити як ростуть мої діти.
ВЕЛКЕ СПАСИБІ ВАМ. Хай Божа ласка ніколи не покидає Вас!!!!

Алена Мачабели

14.11.2018

Ровно год назад я была прооперирована двумя гениальными врачами Вашего института – Гудымом Максимом Степановичем и Струцем Геннадием Геннадиевичем. Диагноз: Гемангиобластома мозжечка. Операция была успешно проведена в пределах института. Я выражаю этим двум гениальным специалистам искреннюю благодарность за то, что спасли мне жизнь и дали веру в будущее! Желаю Вам здоровья и бесконечных успехов в Вашем сложнейшем деле! Всего Вам самого доброго!!!

Залишити відгук

Записатися на консультацію

  • Консультації проводяться в робочі дні, з понеділка по п'ятницю, з 8.30 до 16.30.
  • Консультації проходять на 8 поверсі будівлі Центру в консультативному кабінеті (в холі навпроти ліфта).
  • ДУ «НПЦЕНРХ НАМН України» - це державна установа, тому консультації проводяться БЕЗКОШТОВНО
  • У більшості випадків пацієнти чекають консультації не більше години. Тривалість консультації в середньому становить близько півгодини
    calendar
    captcha captcha

ТЕЛЕФОНИ

Ми будемо тримати вас в курсі свіжих новин

Ок

Щиро дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно. Він з'язвиться на сайті одразу після модерації

Ок

Дякуємо! Наш спеціаліст зв'жеться з Вами у найближчий час

Ок