Feedback from our patients

Пологняк Николай Юрьевич

10.11.2020

От всей души хочу поблагодарить моего лечащего врача доцента Коваленко А.П., профессора Щеглова Д.В. за проведенную операцию и дальнейшее мое лечение. Большая Благодарность всему Вашему коллективу за Ваш профессионализм, отзывчивость, внимание.
Дай Бог Вам еще больше здоровья, успехов в Вашей работе и дальнейшего профессионального роста!

Пінчук Тетяна Петрівна, Пінчук Анатолій Миколайович

02.11.2020

Дякуємо Богу і Вам, шановний Олександр Петрович, за Ваші золоті руки, за чуйне серце, за Вашу Людяність.
Вже третій місяць я з своїм чоловіком знаходимося вдома. До цього ми 46 днів лікувались в ДУ “НПЦ ЕНРХ НАМН України”, яку очолює Щеглов Д.В.
Діагноз: мішковидна аневризма, гостре порушення мозкового кровообігу.
Операцію робили Коваленко Олександр Петрович та Конотопчик Станіслав Вікторович.
Операція пройшла успішно, але післяопераційний період проходив дуже складно.
Була зупинка сердця, трахеостомія, двобічна пневмонія і т.д.
Але, дякуючи наполегливій праці медперсоналу реанімаційного відділення медзакладу, нам вдалось побороти хворобу.
Наш лікар Коваленко О.П. щоденно проживав нашу хворобу разом з нами.
Зараз ми вчимося жити по-новому.
Бажаємо всьму медперсоналу ДУ “НПЦ ЕНРХ НАМН України” наснаги, успіхів і слухняних пацієнтів.
З повагою сім’я Пінчук А.М. та Пінчук Т.П.

Посвистак Костянтин

23.10.2020

В першу чергу !!!ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!! Свиридюк Євгену Олеговичу та Пастушин Олександру Анатолійовичу, а також, звісно, всім хто доклав зусиль до того щоб дати мені другий шанс на життя!

Саме так, в той час як інші лікарні відмовлялись братись за такого безнадійного паціента або зовсім ставили на мені хрест, вони розглянули мій випадок (гемморагічний інсульт) після свого робочого часу, та погодились рятувати моє життя.

Треба підкреслити що в них це вдалось, так як я особисто пишу ці слова. Окрім високого професіоналізму спеціалістів хочеться відзначити і дбайливе та уважне відношення персоналу клініки. Чого тільки коштує те що:

1. лікарі роблять ранковий обхід пацієнтів без будь якого запрошення,

2. в палатах кожен день прибирають,

3. комфортні ліжка,

4. чергова медсестра завжди відгукнеться на запрошення до паціента (чи то укол чи то тиск поміряти або крапельницю замінити). І ніхто не чекае щоб щось засунули в кишеню. (Були в іншій лікарні знаємо що це таке)

В наш час це фантастично приємно та навіть не звично вже, а повинно ж бути так в кожній лікарні та не тільки. Дуже приємно що у таких лікарів є інтерни з яких будуть професіонали. В моєму випадку це Фаріда Рзаева.

І зранку на обході поцікавиться самопочуттям, і проконсультує, і присутня на операціях і просто приємна дівчина та людина.

Дякую вам ВСІМ за таку турботу і таке приємне відношення до всіх пацієнтів. Здоров’я всім та всього найкращого.

Світлана Полтавець, Харківська обл. 02.10.2020

02.10.2020

Хочу висловити велику вдячність лікарю-нейрохірургу Іяд Ісхаковичу Аль-Кашкишу за оперативність,чуйність,уважність. У мене епілепсичні приступи. Позвонила, оперативно дав адресу, куди прислати МРТ з дисків, інформацію по лікуванню. Зібрали консиліум по моєму лікуванню, все пояснили, що мені далі робити, щоб не їхати в Київ без потреби, тим паче, що зараз у країні короновірус. Аж сльози на очах з”являються як приємно, що є на землі такі чудові люди. Я уже думала, що вони перевелись. Бажаю здоров”я, щастя і всього самого найкращого в житті. Хай вищі сили допомагають таким чудовим нейрохірургам. Дуже, дуже дякую!!!!

Неділько О.Л.

19.09.2020

Всіх вас, благородних фахівців, вітаю з Днем Хірурга!!!
Бажаю найміцнішого здоров’я, щедрих та добрих життєвих доріг! Хай врятовані Вами життя будуть вдячною нагородою за Ваші Золоті руки.
Я вклоняюся Вашій професії. Дякую Вам за добрі та відкриті до нас серця.

ДУ “НПЦ ЕНРХ НАМН УКРАЇНИ”

17.09.2020

Дорогі пацієнти! Ми щиро дякуємо вам за відгуки та теплі слова і будемо ще плідніше працювати для досягнення нашого основного завдання – надання високоспеціалізованої нейрохірургічної допомоги хворим з гострим геморагічним та ішемічним інсультом світового рівня. Все більше відгуків приходить від пацієнтів із гострим ішемічним інсультом, яким провели ургентну тромбекстракцію в межах терапевтичного вікна . Ця новітня революційна процедура щодня допомагає тисячам пацієнтів по всьому світу і не має альтернативи. Завдяки злагодженій роботі працівників Центру вдалося провести більше п’ятдесяти тромбекстракцій в цьому році, і їх кількість продовжує збільшуватися. Дані успіхи, результат клопіткої дружньоі роботи всього колективу, на чолі з директором Центру д.м.н. Щегловим Д.В., та двох ургентних бригад, на чолі із Конотопчиком Станіславом Вікторовичем та Пастушиним Олександром Анатолійовичем, які працюють 24 години 7 днів на тиждень,та готові в будь який час доби надавати спеціалізовану ендоваскулярну допомогу хворим на гострий ішемічний інсульт.
Кожне життя має значення. Зупинимо інсульт разом.

Неділько О.Л.

17.09.2020

Слова моєї великої вдячності пишу для Справжніх Лікарів і чуйних Людей: Свиридюка Олега Євгенійовича, Бортника Ігоря Миколайовича, Гудима Максима Степановича.
18 серпня мене прооперували з приводу кавернозної ангіоми лівої скроневої частки головного мозку.
Мені сподобалось, що зі мною говорили про необхідність та хід операції зрозумілими словами, не поспішаючи відповідали на мої питання.
Переживала. Але атмосфера, створена завжди усміхненим і доброзичливим Бортником Ігорем Миколайовичем , заспокоювала і підтримувала. Завдяки йому мені був встановлений чіткий діагноз.
А руки і знання Гудима Максима Степановича повернули моє здоров’я.
Я дякую вам усім!
Знаю, що на другому кінці Вашого номера телефона, завжди почує Ваш голос той, хто потребує допомогу.

Дерюга Елена

13.09.2020

Хочу выразить огромную благодарность доктору-нейрохирургу к.м.н. Ияду Исаковичу Аль-Кашкишу и всей его команде за профессионализм, оперативность и шанс на жизнь для моего мужа Дерюга В.М.(55 лет).который перенес ишемический инсульт месяц назад.(09.08.2020)
От всей души хотела бы поблагодарить от имени моего мужа и всей нашей семьи коллектив научно-практического центра эндоваскулярной нейрорентгенохирургии за высокий профессионализм, за оперативность, за чуткое отношение и внимание!
В частности хочу поблагодарить докторов центра, которые участвовали в судьбе моего мужа и вернули его к жизни: директора д.м.н.Щеглова Д.В.завотделением к.м.н.Свиридюк О.Е.лечащего врача-нейрохирурга к.м.н. Кашкиш И.И.и доктора кардиолога к.м.н.Носенко Н.Н.которая смогла установить причину после 30 лет гипертонической болезни
и эфективно подобрала курс лечения.
Благодаря ВАМ, мой муж сейчас ЖИВ!!!! Идет на поправку и выздоровление!!!!!Пусть ваши труды и ваша профессия приносит вам удовлетворение, спасибо за профессионализм и мастерство!!!

Цымбал Алла Николаевна 10,08,2020

13.09.2020

Выражаю огромную благодарность нейрохирургу Коваленко Александру Петровичу и его команде за золотые ваши руки и умные головы которые дали мне возможность дальше радоваться жизню и видеть моих родных и близких Огромное Вам всем спасибо

Галина Беденко

11.09.2020

Хочу выразить благодарность врачам-профессионалам в своей не легкой работе, которые смогли вернуть мне здоровье. Находясь в центре 15 дней они для меня были поддержкой и настоящими друзьями. Я доверила им свою жизнь, в их профессионализме я не сомневалась. Дорогие мои, я по Вам скучаю!Выражаю огромную благодарность моему лечащему врачу Коваленко Александру Петровичу, Директору Центра Щеглову Д.В.,Максиму Степановичу Гудымому который меня оперировал с моим лечащим врачом,Оксане Ивановне Кравчик И анестезиологу Соловьян Ирине Владимировне!Низкий Вам поклон!Всегда благодарна Вам!С уважением ваша Галина!

Коломієць Олена

04.09.2020

Хочу висловити велику подяку людям,які здійснили неймовірне.Вони врятували життя моєї 28-річної доньки,Коломієць Інни.
КОНОТОПЧИК СТАНІСЛАВ ВІКТОРОВИЧ- наш лікуючий лікар,нейрохірург,
АЛЬ-КАШКИМ ІЯД ІСХАКОВИЧ-нейрохірург,
ГУДИМ МАКСИМ СТЕПАНОВИЧ-нейрохірург,
ЧАБАНОВИЧ НАДІЯ БОГДАНІВНА-анестезіолог,
МУДРАК ОЛЬГА ВЯЧЕСЛАВІВНА-анестезіолог.
Це команда надзвичайно чутливих і професійних лікарів,які кожного дня творять дива.Ось уже вісім місяців,як моя донька,після ішемічного інсульту має надію на повне одуження.Хоча спочатку прогнози були невтішні.Після двох трепанацій черепа та двох ренопластик, вона повертається до повноцінного життя.І все це завдяки професійній команді лікарів,медсестер, молодших медсестер.Навіть не знаю,яку вдячність їм висловити за врятоване життя.Щире людське ДЯКУЮ за ВАШУ майстерність,професіоналізм,доброту, турботу та чуйність.
Будьте здорові і бережи Боже Вас і Ваші сім’ї.

Гребнюк Инна

04.09.2020

Выражаю огромную благодарность от имени моего отца и всей нашей семьи.
Хочу поблагодарить доктора – нейрохирурга Коваленко Александра Петровича за его профессионализм, внимание и отзывчивость, а также директора центра Щеглова Д.В., Кравчик О.И., анастезиолога Коломыйченко С.О., за проведенную операцию эндоваскулярная ангиопластика и стентирование. Спасибо за Ваш профессионализм и хорошее, доброе отношение!
Успехов Вашему дружному коллективу во всём, долгих лет профессиональной деятельности! Огромное спасибо Вам !!!

Маливанчук Ю.О.

24.08.2020

Хочу выразить огромную благодарность доктору Ияду Исаковичу Аль-Кашкишу и всей его команде за профессионализм, оперативность и шанс на жизнь для моей мамы Левенчук Т.А. (67лет), которая перенесла повторный инфаркт головного мозга! После успешно проведённой эндоваскулярной тромбэкстракции с тромбаспирацией тромба, у мамы полностью восстановила речь, движение конечностей, с каждым днём она набирается сил и становится самостоятельной.
Благодарю от всего сердца!!!

Мамоненко Ніна Опанасівна

24.08.2020

Огромная благодарность Доктору – нейрохирургу Коваленко Александру Петровичу за его профессионализм, человечность и доброту! Мою маму Мамоненко Нину Афанасьевну привезли в Центр 10 дней назад лежачей, с большими болями и непонятным диагнозом. Сегодня я ее забрала практически здоровым человеком! Александр Петрович еще до полного обследования правильно установил диагноз и назначил правильное лечение. Кроме того, его внимание и шутки способствовали правильному настроению и выздоровлению моей мамы. Александр Петрович, спасибо Вам огромное!
Также хочу отметить компетентность и заботливость всего персонала Центра!

Екатерина Муранец

18.08.2020

Доброго времени суток и мои искренние пожелания здравствовать ВСЕМ, кто, так или иначе, зашел на эту страницу! Я в очередной раз захожу сюда уже отнюдь не случайно, а целенаправленно и с неподдельной благодарностью…! Не люблю особо “распыляться” во всяких комплиментах и эпитетах… НО, пользуясь не совсем приятным случаем, а также, будучи привыкшей к цинизму и, что там говорить, – подавляющей жестокости окружающей нас жизни, ХОЧУ ОТМЕТИТЬ, что, глядя в уставшие (но такие молодые и не ожесточенные…) лица и полные неподдельного участия глаза специалистов этой клиники, – я несколько теряюсь…., будучи в неожиданном и приятном восторге от искреннего неравнодушия этих высококлассных СПЕЦОВ, и мне сложно подобрать те лаконичные, но емкие слова (от души… – уместные и без всякой лести), чтобы выразить свое признание этим удивительным людям… ИТАК, прошу простить за долгое предисловие…)) ВЫРАЖАЮ ОГРОМНУЮ ПРИЗНАТЕЛЬНОСТЬ прекрасному специалисту, нейрохирургу САМОНЕНКУ ЮРИЮ МИХАЙЛОВИЧУ – невероятно скромному человеку, высококлассному врачу с добрыми глазами, но – железной психикой и выдержкой. БЛАГОДАРЮ ВАС и всю Вашу команду таких же классных Спецов, которые, несмотря на невероятные риски, так успешно и самоотверженно провели моей маме Муранец В.В. такую объемную и сложную операцию (спондилодез с исправлением антелистеза и стабилизацией позвонков поясничного отдела, удаление стеноза вследствие костных деформаций – остеофитов, ну и сопутствующая грыжа при этом – просто, как насморк, учитывая Ваш опыт и практическую подготовку Вашей команды)!!! Еще раз от всей души БЛАГОДАРЮ, ВЫРАЖАЮ ПРИЗНАТЕЛЬНОСТЬ и ВОСХИЩЕНИЕ работой и профессионализмом нейрохирурга клиники САМОНЕНКА ЮРИЯ МИХАЙЛОВИЧА!!! Будьте здоровы и хранимы Богом!!! Успешной практики Вам в радость и на долгие годы!!! И да будут всегда благословенны Ваши руки на точную и безошибочную работу!!!

Светлана Ткаченко

03.08.2020

Безумно благодарна специалистам клиники.🙏
У меня обнаружила три аневризмы головного мозга, в разных местах и необходимо было сделать три операции, две трепанации и эндоваскулярную. И то что в этот жуткий период моей жизни, я попала в надежные руки докторов, я считаю посланием свыше. С ними я поняла, что всё не настолько страшно. Отношения было такое, будто я у родных людей в гостях. Это и внимание, и забота, чуткое отношение со стороны докторов и медсестричек.
Всё прошло просто идеально, не смотря на такие сложные операции, я не разу не почувствовала сильной боли.
Я бесконечно благодарна людям с большой буквы: Щеглову Д.В. Пастушину А.А. Гудыму М.С. Мудрак О.В. Коломийченко С.О.
Только благодаря Вам я могу жить полноценной жизнью!❤️

Дорожкина Татьяна Викторовна

22.07.2020

В 1993 – по 1997 Дмитрий Викторович Щеглов и Виктор Иванович Щеглов сделали мне 10 эндоваскулярных операций-эмболизаций. Мой диагноз гигантская артериовенозная мальформация сосудов головного мозга. Я живу благодаря этим волшебникам. В 6 лет я перенесла микроинсульт, в 13 еще один. Но сейчас я жива благодаря Дмитрию Викторовичу Щеглову. Дмитрий Викторович, Да Благословит Вас Господь до избытка! Я Благодарна вам!

Лариса Згуровець

15.07.2020

Хочу виразити безмежну вдячність та низький уклін лікарю нейрохірургу Самоненку Юрію Михайловичу та Олесі Валентинівні за можливість ходити і жити без болю.
Щире людське дякую за Вашу майстерність, доброту та турботу.
Вже після консультації, у нас пацієнтів з’вляється надія на одужання. Тому що професіонали на своєму місці.
Хай Бог благословляє Вас, надає здоров’я та оберігає.
Також велика вдячність всьому персоналу клініки за високий рівень обслуговування.
З повагою, Лариса Згуровець.
15.07.2020 рік.

Тетяна Ковтунович

13.07.2020

Найщиріша вдячність Свиридюку Олегу Євгеновичу, завідувачу відділенням ендоваскулярної нейрорентгенохірургії судинних захворювань головного і спинного мозку та Конотопчику Станіславу Вікторовичу, завідувачу інсультним блоком за вдалу операцію (ендоваскулярне виключення аневризми за допомогою мікроспіралей) та подальше лікування моєї мами. Мамі 73 роки, поступила в «НПЦЕНРХ НАМН України» 3.07.2020 з діагнозом мішковидна аневризма, тоді ж її прооперували, а за тиждень виписали, післяопераційних ускладнень не було. Дякую Олегу Євгеновичу, Станіславу Вікторовичу, анестезіологу, медсестрам за високий професіоналізм і людяність.
Коли стається найстрашніше з найріднішою людиною, душа холоне а мозок не справляється з цією інформацією, велике везіння зустріти правильну Людину-професіонала. Лише впевненого і щирого погляду буває достатньо, щоб, не дивлячись на всю тяжкість ситуації, прийняти правильне рішення. Правильним рішенням було довіритися цим крутим хірургам, які просто творять чудеса. Бажаю вам успіху у всіх сферах вашого життя, професійного зростання, багато радості і задоволення від такої надзвичайно важливої праці.

Светлана

30.06.2020

Очень хорошая больница, моим врачом был Сергей Викторович Рыбальченко. Лечилась в 2016 году, по сей день чувствую себя хорошо, иногда нуждаюсь в консультации и он всегда мне отвечает на все вопросы. Спасибо!

Give feedback

An appointment at

  • Consultations are held on weekdays from Monday to Friday, from 8.30 to 16.30.
  • Consultations held on the 8th floor of the building of the Centre in the advisory office (opposite the elevator in the lobby).
  • SI "NPTSENRH NAMS of Ukraine" - is a public institution, so the advice is free of charge
  • In most cases, patients waiting for consultation is not more than an hour. Duration of consultation on average about half an hour
    calendar
    captcha captcha

PHONES

    We will keep you informed of the latest news

    Ок

    Thanks for your feedback, we are very pleased. It will appear on the site immediately after moderation

    Ок

    Thank you! Our specialist will be in touch with you soon

    Ок