Жовтень
Залишки продуктів харчування на 1 жовтня 2019 р. по ДУ «НПЦ ЕНРХ НАМН України»
№ | Найменування | Залишки на початок місяця |
1 | Борошно | 45,440 кг |
2 | Буряк | 10,108 кг |
3 | Горох | 30,400 кг |
4 | Капуста | 24,340 кг |
5 | Картопля | 67,640 кг |
6 | Крупа перлова | 8,590 кг |
7 | Крупа гречана | 4,800 кг |
8 | Крупа манна | 7,510 кг |
9 | Крупа пшенична | 2,220 кг |
10 | Крупа рисова | 8,400 кг |
11 | Крупа ячмінна | 0,430 кг |
12 | Курица | 17,920 кг |
13 | Макаронні вироби | 1,810 кг |
14 | Масло вершкове | 3,607 кг |
15 | Молоко згущене | 2,560 кг |
16 | Морква | 7,430 кг |
17 | Олія | 26,322л |
18 | Сіль | 11,694 кг |
19 | Сухофрукти | 4,980 кг |
20 | Томатна паста | 5,176 кг |
21 | Цибуля | 7,335 кг |
22 | Цукор | 38,630 кг |
23 | Чай | 0,131 кг |