Червень
Залишки продуктів харчування на 1 червня 2019р.
по ДУ «НПЦ ЕНРХ НАМН України»
№ | Найменування | Залишки на початок місяця |
1 | Батон | 1.080 кг |
2 | Борошно | 27.863 кг |
3 | Буряк | 4.228 кг |
4 | Горох | 25.010 кг |
5 | Дріжджі | 0.362 кг |
6 | Картопля | 15.610 кг |
7 | Крупа перлова | 10.380 кг |
8 | Крупа вівсяна | 2.610 кг |
9 | Крупа гречана | 33.830 кг |
10 | Крупа манна | 5.630 кг |
11 | Крупа пшенична | 0.900 кг |
12 | Крупа рисова | 16.980 кг |
13 | Крупа ячмінна | 25.995 кг |
14 | Курица | 16.780 кг |
15 | Макаронні вироби | 8.280 кг |
16 | Масло вершкове | 2.965 кг |
17 | Молоко згущене | 2,180 кг |
18 | Морква | 0,780 кг |
19 | Олія | 20,689 л |
20 | Повидло | 4,560 кг |
21 | Риба с/м | 3,540 кг |
22 | Сіль | 24,648 кг |
23 | Сухофрукти | 15,650 кг |
24 | Томатна паста | 6,774 кг |
25 | Хліб | 3,390 кг |
26 | Цибуля | 43,695 кг |
27 | Цукор | 72,805 кг |
28 | Чай | 1,697 кг |
29 | Яйце | 101 шт |