Січень
Залишки продуктів харчування на 1 січня 2020 р. по ДУ «НПЦ ЕНРХ НАМН України»
№ | Найменування | Залишки на початок місяця |
1 | Борошно | 36.473 кг |
2 | Горох | 26.390 кг |
3 | Капуста | 17.950 кг |
4 | Картопля | 70.280 кг |
5 | Крупа перлова | 24.420 кг |
6 | Крупа вівсяна | 12,770 кг |
7 | Крупа гречана | 50,00 кг |
8 | Крупа манна | 16,330 кг |
9 | Крупа пшенична | 21,960 кг |
10 | Крупа рисова | 40,840 кг |
11 | Крупа ячмінна | 8,910 кг |
12 | Курица | 59,620кг |
13 | Макаронні вироби | 7,000 кг |
14 | Масло вершкове | 14,944 кг |
15 | Молоко згущене | 17,500 кг |
16 | Морква | 17,360 кг |
17 | Олія | 92,335л |
18 | Риба с/м | 30,00 кг |
19 | Сіль | 34,888 кг |
20 | Сухофрукти | 16,435 кг |
21 | Томатна паста | 12,673 кг |
22 | Хліб | 18,050 кг |
23 | Батон | 8,600 кг |
24 | Цибуля | 44,795 кг |
25 | Цукор | 357,705 кг |
26 | Чай | 3,703 кг |
27 | Яйця | 335,00 шт |