Грудень
Залишки продуктів харчування на 1 грудня 2019 р. по ДУ «НПЦ ЕНРХ НАМН України»
№ | Найменування | Залишки на початок місяця |
1 | Борошно | 44.420 кг |
2 | Буряк | 4.888 кг |
3 | Горох | 17.400 кг |
4 | Капуста | 6.780 кг |
5 | Картопля | 22.840 кг |
6 | Крупа перлова | 9,880 кг |
7 | Крупа манна | 9.710 кг |
8 | Крупа пшенична | 7.360 кг |
9 | Крупа рисова | 37.600 кг |
10 | Крупа ячмінна | 1.870 кг |
11 | Курица | 32.640кг |
12 | Макаронні вироби | 7.460 кг |
13 | Масло вершкове | 0.675 кг |
14 | Молоко згущене | 8.560 кг |
15 | Морква | 19.225 кг |
16 | Олія | 7.602л |
17 | Риба с/м | 10.740 кг |
18 | Сіль | 7,7.440 кг |
19 | Сухофрукти | 3,030 кг |
20 | Томатна паста | 3,091 кг |
21 | Хліб | 9.060 кг |
22 | Батон | 4.320 кг |
23 | Цибуля | 9.220 кг |
24 | Цукор | 48.340 кг |